fejlesztesek Vasarosnameny

Vásárosnamény–Cellspan-Balkány Kelet Takarék Megyei I. mérkőzés (89)[srizonfbalbum id=290]

Vásárosnamény – Megkezdte szereplését Vásárosnamény fenőtt labdarúgó csapata is a megye legjobbjai között. A labdarúgó Kelet Takarék megyei I. osztály  1. fordulójában szombati nyitányán három mérkőzést rendeztek, ahol a két újonc Vásárosnamény és Balkány feszült egymásnak a Vásárosnaményi Sporttelepen.

A mérkőzés krónikája:

Vásárosnamény SE - Balkányi SE (3)

Vásárosnamény–Cellspan-Balkány 1–4 (1–1)

Edzői nyilatkozatok:

Tivadar András: – A gólokat egyéni hibákból kaptuk, ugyanakkor a vereség ellenére csak gratulálni tudok a fiúk hozzáállásához.

Mirgai László: – Nagyon izgalmas mérkőzésen harcos, agresszív hazai csapatot sikerült két vállra fektetni, úgy gondolom, a helyzeteink alapján megérdemelten. Ezt a győzelmet a súlyosabban megsérült Iván Zsoltnak ajánlja a csapat, akit mentő szállított el.

 

Erdemények:

Vásárosnamény SE - Balkányi SE (1)

Tabella:

Vásárosnamény SE - Balkányi SE (4)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!