Az Iszlám Állam központja felett a szíriai határnál rendkívüli jelenséget vettek fel. Az ISIS egyik központjában nagy ijedelmet okozott az az égi jelenség, amelyet a szíriai határhoz közel lévő biztonsági kamera rögzített.

A felvételen megnézhetjük, hogy egy fényes szivar alakú repülő tárgy lehullik a levegőből, majd egyszerűen felrobban, majd látszólag darabokra hullik.Egyes pletykák szerint az ISIS terrorszervezetre (saría) csapattak támadást a földönkívüliek, mások szerint pedig saját magukat robbantották fel az ISIS tagok. Vannak egy két szkeptikusok szerinti meteor felbukkanásának lehetősége, amelynek semmi köze nincs földönkívüli idegenek támadásához! A térségben a hatóságok tűvé tették a területet, de semmiféle törmeléket nem találtak. Mi lehet ez? Talán a nagyhatalmak valamelyike teszteli fegyverét a kérdéses területen?

1-46-1024x576

hir.ma

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!