Beregsurányban három, Barabásban két órát kell várakozni a határátlépésre

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
Illusztráció

Illusztráció

Beregsurány, Barabás – Megnövekedett a várakozási idő az ukrán viszonylatú közúti határátkelőhelyek kilépő oldalán a személyforgalomban. Az utazóknak két, de esetenként akár három órát is kell várakozniuk.

A várakozási idő 2018. december 22-én reggelre a beregsurányi közúti határátkelőhelyen a kilépő személyforgalomban elérte a három órát. A záhonyi és a barabási átkelőhelyeken két órát kell várakozniuk az utasoknak. Az ünnepek közeledtére tekintettel, a személyautóval utazóknak fel kell készülniük a hosszabb ideig tartó várakozásra. A rendőrség a határátkelőhelyeket teljes kapacitással, folyamatosan üzemelteti.

Elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével. Ellenőrizzék még indulás előtt, hogy úti okmányaik megvannak és érvényesek, valamint gépkocsijuk műszaki állapotát. Vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, meleg ruhaneműt.

Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!