40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Vásárosnamény SE - Tarpa SC U16 bajnoki labdarúgó mérkőzés (1)

Vásárosnamény – Hamisítatlan Bereg és Szatmár rangadójára került sor a hétvégén, ahol a Vásárosnamény SE U16-os utánpótlás csapata, Fehérgyarmat SC csapatához látogatott. A Megyei U16 Bajnokság Keleti csoport 14. fordulójában a Beregiek, játékra alkalmatlan körülmények között, megfiatalított gárdájukkal próbálták felvenni a versenyt a jó erőkből álló Szatmáriakkal szemben. A mérkőzés egésze alatt kiütközött az korosztálykülönbség a két csapat között, hiszen mind fizikailag, mind pedig tudásban felülmúlták fiatal ellenfelüket a Fehérgyarmatiak.

fehergyarmat sc - vasarosnameny se u16 (1)fehergyarmat sc - vasarosnameny se u16 (5)fehergyarmat sc - vasarosnameny se u16 (4)fehergyarmat sc - vasarosnameny se u16 (3)fehergyarmat sc - vasarosnameny se u16 (2)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!