40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

Bereg büszkeségeiből nyílt lenyűgöző fotókiállítás a Balaton partján

Újra nívós helyszínen mutatkozott be az Európában egyedülálló középkori templomokból álló fotókiállítás, mely Vásárosnamény és Nyíregyháza után ezúttal a Balaton partján vonultatja fel Bereg büszkeségeit- tájékoztatta szerkesztőségünket Paládiné Gulyás Marietta, a Tourinform Vásárosnamény munkatársa. Elmondta, továbbá hogy az iroda augusztus 11-én Révfülöpre települt ki, ahol Csutkai Csaba megyénkbeli fotóművész, felsőfokú videokészítő és a képzőművészeti szövetség tagjának Bereg, a mosolygó szentek földje című kiállításának megnyitóján vehettek részt.

Az ünnepélyes megnyitó ceremóniát követően a Tóparti Galériában tekinthették meg a helyi lakosok és a kedves érdeklődők a fotóművész páratlanul szép fotóit a Szatmár-Beregi középkori templomokról. A kiállítást Deák Attila, a Középkori Templomok Útja Egyesület elnöke nyitotta meg. A Tourinform Vásárosnamény a helyszínen kiadványokkal, szórólapokkal és helyi kerékpáros térképekkel mutatták be a térséget az érdeklődőknek, melyhez páratlan beregi gasztronómiai élmény is társult, hiszen többek között megkóstolhatták a térség szilvalekváros finomságait is. A Bereg büszkeségeit felvonultató kiállítás a Tóparti Galériában szeptember 16-ig tekinthető meg.

 

 

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!