40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Austria Juice Vasarosnameny SE - Nyírgyulaj U19 labdarugó merkozes

Vásárosnamény – Újabb nehéz mérkőzés várt a megye legjobbjai között vitézkedő Austria Juice-Vásárosnamény SE U19-es csapatára. A Kelet Takarék Megyei I. osztály 11. fordulójában ugyanis a jó a Nyírgyulaj KSE ifjúsági csapata látogatott a Vásárosnaményi Sportcentrumba. A két azonos képességű csapat csatáját hozó mérkőzésen a hazaiak szerezték meg a vezetést, melyet a vendégek egy sikeres büntetőrúgást követően egálra hoztak. A mérkőzés végén, egy szépen kidolgozott támadást követően, a Beregiek is tizenegyeshez jutottak, melyet Berec Gábor magabiztosan értékesített. Góljával a beregi alakulat immáron a tabella harmadik helyére lépett elő.

A mérkőzés összefoglalója:


A mérkőzés legjobbja szavazás:

Ön szerint ki volt a vásárosnaményi ifisták legjobbja, Nyírgyulaj csapata ellen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

A mérkőzés statisztikája:Austria Juice Vasarosnameny SE - Nyírgyulaj U19 labdarugó merkozes (4)Austria Juice Vasarosnameny SE - Nyírgyulaj U19 labdarugó merkozes (3)

A forduló eredményei:Austria Juice Vasarosnameny SE - Nyírgyulaj U19 labdarugó merkozes (1)

A bajnokság állása:Austria Juice Vasarosnameny SE - Nyírgyulaj U19 labdarugó merkozes (5)

 

 

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!