sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

Vasarosnameny SE - Tiszakanyar SE U19 labdarugo merkozes

Vásárosnamény – Nehéz mérkőzés várt a bajnoki címre áhítozó Vásárosnamény SE ifjúsági csapatára. A bajnokság tizenkilencedik fordulójában ugyanis a jó erőkből álló, Tiszakanyár együttese látogatott a Vásárosnaményi Sportpályára. A mérkőzést nagy elánnal kezdő Beregiek, a téthez mérten kezdték a mérkőzést, de a szervezetten és taktikusan játszó ellenfél védekezése megnehezítette a Naményiak dolgát. A mérkőzés e mellett, számos izgalmat hozott, ahol mind két csapat megszerezhette volna a három pontot. A három pont sorsát végül Berec Gábor lesipuskás találata döntötte el, aki így életben tartotta Vásárosnamény bajnoki címről szőtt álmait.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

Ön szerint ki volt a Naményiak legjobbja Tiszakanyár ellen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

A mérkőzés statisztikája:Vasarosnameny SE - Tiszakanyar SE U19 bajnoki labdarugo merkozes (3)Vasarosnameny SE - Tiszakanyar SE U19 bajnoki labdarugo merkozes (2)

A forduló további eredményei:Vasarosnameny SE - Tiszakanyar SE U19 bajnoki labdarugo merkozes (4)

A bajnokság állása:Vasarosnameny SE - Tiszakanyar SE U19 bajnoki labdarugo merkozes (1)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!