40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
Beiratkoztak az új tanulók a záhonyi középiskolába (18)

Beiratkozás a záhonyi tanodába Fotók: Katona Dávid

Záhony – Péntek délelőtt mintegy száz diák iratkozott be az új tanévre a határvárosi középfokú tanodába.

Az új diákokat leendő osztályaik szerint fogadták az iskola épület földszintjén kialakított regisztrációs pontokon. A személyi adatok egyeztetése mellett a tanulók és szüleik tájékoztatást kaptak a legfontosabb tudnivalókról. Az új tanévben vasúti közlekedési, vám-, jövedéki és termékdíj ügyintézői és rendészeti tagozatos osztályokat indítanak a záhonyi középiskola 9. évfolyamán.

Ez alkalommal vették nyilvántartásba a kollégiumi ellátást is igénylő közel 40 tanulót, akik közül többen a megye távolabbi településeiről, a szomszédos megyéből, sőt a fővárosból és Kárpátaljáról érkeztek az intézménybe. A diákotthonba jelentkező tanulók és kísérőik igény szerint  megtekinthették a kollégiumi szobákat és a különféle közösségi és kulturális funkciójú helyiségeket.

Az érettségi utáni 2 éves időtartamú OKJ-s (vasútüzemviteli, vámügyintézői, logisztikai ügyintézői, közlekedésautomatikai műszerész) szakképzési formákra jelentkező diákok számára a későbbiekben külön tartanak beiratkozási napot.

Katona Dávid

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!