40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

lónyai-határállomás

A lónyai közúti határátkelőhelyen az informatikai rendszer meghibásodása miatt szünetel a határforgalom 2018. augusztus 29-én 12 óra 45 perctől. A leállás a gyalogos- és a gépkocsiforgalmat egyaránt érinti.

Az Ukrajnába utazóknak azt javasoljuk, hogy a várakozás elkerülése érdekében válasszák inkább a legközelebbi barabási, vagy a beregsurányi  határátkelőhelyeket. Elindulás előtt érdemes tájékozódni a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

korábban a barabási közúti határátkelőhelyen az ukrán határőrizeti szerv számítástechnikai rendszerének meghibásodása miatt a barabási közúti határátkelőhelyen  7 óra 10 perctől. A szakemberek a hibát kijavították, a határátkelőhelyen a ki-és beléptetés 11 óra 40 perctől zavartalanul halad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!