Balkán Fanatik – A ritmus világhírű mestereinek utánozhatatlan koncertje Vásárosnaményban

fejlesztesek Vasarosnameny

Balkán fanatik koncert - VIII. Zoard-napi Sokadalom Vasarosnameny

Vásárosnamény – A vásárosnaményi Zoárd-napi Sokadalom nyolcadik éve újra, a világ zeneiparában is elismert együttest vonultatott fel, annak nagyszínpadán. A fesztivál első napján ugyanis a világ számos pontját megjárt  Balkán Fanatik lépett a világot jelentő deszkákra. A zenekar beregi koncertjén ismét bemutatta zenei kuriuzómát, ahol utánozhatatlanul vegyítik az elektronikus zenét a népi muzsikával, megspékelve némi betyáros virtussal.

Repertoárjukban a Kárpát-medence és Balkán népzenei elemeit ötvözték a hazai népzenével, hatalmas sikert aratva ezzel a beregi közönség sorai között. A látványos és tartalmas programelemekkel tarkított előadásuk során műfaji és stílusbeli határokat átlépve zenei kulturák, stílusok határait dalaik több nyelven is megszólaltak.

Értékelje Ön is a Zoárd-napi Sokadalmat!

Melyik nap tetszett Önnek a legjobban?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom programjait?

Loading ... Loading ...

Összességében hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom 2018-as programjait?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Támogatók

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!