fejlesztesek Vasarosnameny
drog
A rendőrök az út melletti füves területen megtalálták a kábítószergyanús anyagokat, melyeket a gyanúsítottak egy zokniba csomagolva menet közben kidobtak a gépjárműből.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának nyomozói, a Baktalórántházi Rendőrőrs munkatársai és a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály dolgozói összehangolt intézkedés keretében fogtak el 2015. november 4-én este a 41-es számú főúton négy feltételezett kábítószer-terjesztőt. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a baktalórántházi férfiak a fővárosból vásároltak továbbértékesítés céljából kábítószert, és éppen hazafelé tartottak, amikor a rendőrök igazoltatták őket. Az intézkedés megelőzően a férfiak a kábítószergyanús anyagot egy zokniba csomagolva megpróbálták eltüntetni, és menet közben kidobták a gépjármű hátsó ablakán, melyet a rendőrök az út melletti füves területen megtaláltak. A zokniból a nyomozók összesen 111 gramm kábítószergyanús anyagot – fehér masszát, tablettákat és port – foglaltak le, melyet az eljárás során szakértői vizsgálat alá vetnek. A rendőrök B. Gusztáv 31 éves, J. Géza 29 éves, B. Attila 27 éves és B. Sándor 27 éves baktalórántházi lakosoknál tartott házkutatások alkalmával egy digitális mérleget és 74,2 gramm ismeretlen növényi származékot – az elvégzett gyorsteszt eredménye szerint új pszichoaktív anyagot – foglaltak le. A férfiakkal szemben a Nyíregyházi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást. A nyomozóhatóság három gyanúsítottat őrizetbe vett és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat, egyikük szabadlábon védekezhet. A rendőrök a kapitányságra több fogyasztót előállítottak és tanúként meghallgattak, akiknek a köre a nyomozás során tovább bővülhet.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!