Az ország egyik legszínvonalasabb bohóc duója szórakoztatta a gyermekeket Vásárosnaményban

40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Dou Trixx bohoc musora - VIII. Zoard-napi Sokadalom Vasarosnameny

Vásárosnamény – A Zoárd-napi Sokadalom minden korosztály számára nyújt kikapcsolódási lehetőséget, nemtől és kortól függetlenül. A Sokadalom nagyszínpadán ezúttal az ország egyik legszínvonalasabb, legkreatívabb bohóc duójának gyerekműsora szórakoztatta a nagyérdeműt, a Dou Trixx tálalásában. A duo előadásában a klasszikus szórakoztató műsorszámok mellett, új köntösbe ültetett bohóc trükkök kerültek porondra.

Műsorukat interaktív játékokkal feldobva, parádés ruhákkal, mókás zenével, ötletes meglepetésekkel színesítették. A végeredmény pedig egy érzelmekben rendkívül gazdag, hatalmas buli a gyermekek és szüleik arcára mosolyt csalva. A kreatív játékok, a mulatságos vetélkedők, a vidám tánc, a lelkesítő móka, az együtt éneklés parádés hangulatot teremtett  és feledhetetlen élményeket szerzett a kicsiknek, a nagyoknak és a felnőtteknek egyaránt.

Értékelje Ön is a Zoárd-napi Sokadalmat!

Melyik nap tetszett Önnek a legjobban?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom programjait?

Loading ... Loading ...

Összességében hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom 2018-as programjait?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Támogatók

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!