Az év legjobb idegenforgalmi tanára – Rangos szakmai elismerést kapott egy megyei oktató

fejlesztesek Vasarosnameny

Prof. dr. Hanusz Árpád

Immár 25. alkalommal rendezte meg a Turizmus Kft. a Turisztikai Évadnyitó Fogadást és Díjátadó Gálát. Az esemény keretében a turizmushoz kötődő szakmai szervezetek jelölése alapján több kategóriában díjazzák a szakma képviselőit.

2017-ben Prof. dr. Hanusz Árpád, a Nyíregyházi Egyetem oktatója, a Turizmus és Földrajztudományi Intézet egyetemi tanára „Az év legjobb idegenforgalmi tanára” rangos elismerést február 1-jén Budapesten vehette át.

Rádiónk az elismerésről kérdezte az Egyetem oktatóját, aki hangsúlyozta: – úgy gondolom, hogy az életpályámnak lassan ez a befejezése, így mindenképpen hálásan megköszöntem ezt a szakmai szervezeteknek, hiszen ha a 45 év alatt összegyűlt tapasztalatomat tudom még hasznosítani a mai fiatalok számára, akkor van értelme még ennek a munkának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!