Az almafeldolgozóban gyakorlatoztak a Vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók (4)

Vásárosnamény – Szerdán közös begyakorló gyakorlaton vettek részt a vásárosnaményi önkormányzati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók a beregi városban, az Austria Juice Kft. telephelyén.
A feltételezés szerint a telephely hátsó részében lévő ezerötszáz négyzetméteres, vasbeton szerkezetű raktárában keletkezett tűz, ahol egymásra rakott fa raklapok égtek, a tűz, veszélyeztette a raktárban tárolt anyagokat, felszereléseket. A helyi önkormányzati tűzoltók a felderítést követően a közműveket kizárták, majd megkezdték a tűz oltását. Az időközben kiérkező mátészalkai hivatásos tűzoltók a tűzoltás irányítását átvették, majd a csarnok másik oldaláról több oltósugarat is szereltek.

A tűzoltását befolyásoló körülmény volt a különböző éghető anyagok jelenléte, valamint  a csarnokrendszerű épület füsttel való telítődése.

 

katasztrofavedelem.hu

Fotó: Mátészalka HTP

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!