fejlesztesek Vasarosnameny
Ásványvizet osztottak a vöröskereszt aktivistái a záhonyi határátkelőnél (5)

Fotók: Képek a határforgalomról és a vöröskeresztes aktivisták segítségnyújtásáról. (A felvételeket a Vöröskereszt önkéntesei készítették.)

Záhony – A megnövekedett utasforgalom miatt az elmúlt napokban többórás várakozás alakult ki a záhonyi közúti határátkelőhelyen.
A kánikulában várakozók kényelmetlenségének enyhítésére a Magyar Vöröskereszt Záhonyi Szervezetének munkatársai a napokban ásványvizes palackokat osztottak az utasok számára. A városi-területi szervezet elnöke, Révész Viola és a helyi irodavezető, Karasz Lajosné a határrendészek segítségévek kereste fel a 4. sz. főút leálló sávjában várakozó, főleg ukrán és lengyel rendszámú járművek utasait. A karitatív szervezet képviselői már az előző nyarak kánikulai napjaiban is rendszeren az átkelésre várakozók segítségére siettek. Torlódás esetén a gyorsabb határátlépés érdekében az illetékesek azt javasolják, hogy az Ukrajnába tartó személygépjárművek vezetői válasszák a 8-16 óra között üzemelő lónyai, a 7-19 óráig üzemelő barabási, vagy a 0-24 óráig üzemelő tiszabecsi, illetve beregsurányi határátkelőhelyek valamelyikét.

Tancsik Róbert
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!