fejlesztesek Vasarosnameny

Árvízvédelmi felkészítést tartottak Vásárosnaményban

Vásárosnamény – A vásárosnaményi önkormányzati és önkéntes tűzoltó egyesület tagjainak, valamint a nyírmadai és a Bereg járási mentőcsoport és a katasztrófavédelemmel együttműködési megállapodással rendelkező polgárőr egyesület tagjainak tartottak árvízvédelmi felkészítést Vásárosnaményban.
A résztvevőket Tóth Sándor tű. alezredes, katasztrófavédelmi megbízott tájékoztatta a vásárosnaményi járás sajátosságairól, valamint az árvízi védekezést segítő katasztrófavédelmi intézkedésekről.

Ezt követően Szentmiklósi Gábor mb.területi felügyelő, a FETIVIZIG munkatársa ismertette a védekezés formáit.

A gyakorlati képzés végrehajtása után a résztvevők megtekintették a tiszaszalkai védelmi központ nemrég átadott raktárait, illetve az abban tárolt speciális gépeket, eszközöket. Munka közben láthatták a Szipa- csatorna zsilipelő rendszerét is.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!