40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
Árokban fekvő embert mentett a szabadnapos rendőr megyénkben

Fotó: Erdei Mihály

Út menti árokban fekvő, eszméletlen férfi életét mentette meg szabadnapján Váradi Gergő törzsőrmester. A zsaru az autójából látta meg a bajbajutottat, azonnal a segítségére sietett.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőre a megyeszékhely felől Napkor irányába tartott menyasszonyához a 41-es főúton július 23-án este, amikor megpillantotta az árokban, arccal a földön fekvő alakot.

– Azonnal láttam, hogy nagy a baj. Megállítottam a kocsit, és odarohantam az eszméletlen férfihoz – mondta a törzsőrmester.
– Közben hívtam a mentőket és a szolgálatban lévő kollégáimat. Hátára fordítottam a férfit, aki semmilyen életjelet nem mutatott, pulzusa nem volt kitapintható, és lenyelte a nyelvét. Szétfeszítettem a száját, szabaddá tettem a légutakat, és elkezdtem az újraélesztést. Örökkévalóságnak tűnő tíz percen át végeztem a szívmasszázst, mire a férfi hörögni, majd lélegezni kezdett. Először csak nyitogatta a szemét, de másodpercek alatt magához tért, és fel is tudott ülni. Arra nem emlékezett, hogy gyaloglás közben pontosan mi történt vele, és hogy került az árokba. Ekkorra már a helyszínre értek a mentőszolgálat munkatársai, akik további kivizsgálásra kórházba vitték a 37 éves nyíregyházi férfit.

Zsaru Magazin

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!