Anyukák és kismamák tartottak jótékonysági flashmobot megyénkben

40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

Anyukák és kismamák tartottak  jótékonysági flashmobot megyénkben

A rászorulókat segíti az a világméretű esemény, amelyhez idén Nyíregyháza is csatlakozott.

Több mint hatvan város anyukái, kismamái tartottak azonos koreográfia szerint rendezett jótékonysági flashmobot, amelynek egyik helyszíne a Korzó előtti sétálóövezet volt, ahol a táncos flashmob ideje alatt az SOS Gyermekfalvak támogatására gyűjtöttek a szervezők felajánlásokat.

A nemzetközi segítségnyújtó akciót az Ausztriából indult szülés utáni regenerációs mozgásprogram, a Kangatraining rendezi minden év nyarán. A programhoz Magyarország két évvel ezelőtt csatlakozott. Középpontjában olyan szülés utáni mozgásformák állnak, amelyek során a babák folyamatosan az édesanyjukkal vannak. A résztvevők együttesen tanulják be a táncos villámcsődület koreográfiáját, amelyet Nyíregyházán kívül még tizenhat magyarországi városban is előadtak.

A Kangatraining egy speciális edzésmódszer, amely egyaránt megdolgoztatja a szív- és érrendszert, fejleszti az állóképességet és növeli az izomtömeget, mialatt a babák folyamatosan az édesanyjukkal lehetnek.

Piszár Tünde

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!