Adorján Béla – ,,Fizetésünk 10%-át minden hónapban az egyre fenyegető szegénység megoldására fordítjuk!,,

fejlesztesek Vasarosnameny

 

Adorján Béla 6
Vásárosnamény – Adorján Béla és képviselőtársai folyamatosan felhívják a figyelmet az egyre fenyegető szegénység problémájára itt a Beregben, megyénkben és az egész országban! Adorján Béla és az általa képviselt mozgalom az egyetlen olyan párt a térségben, a megyénkben és egész Magyarországon, melynek valamennyi országgyűlési- európai parlamenti- s egyéb megválasztott tisztségű képviselője folyamatosan; hónapról-hónapra jótékonykodnak! Ugyanis Adorján Béla és képviselőtársai a fizetésük 10%-át minden hónapban jótékonyságra fordítják! E célból hozták létre a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítványt. Összeségében így éves szinten, átlagosan 600-720 ezer Ft közötti összeget fizetnek be ebbe a jótékony alapba, ami a teljes frakciót számolva több, mint 16 millió forintnyi jótékony felajánlás egyetlen évben!  S, hogy ezt mire költik?
– Fontosnak tartják, hogy krízishelyzetben lévőknek segítséget nyújtsanak. Így többek között temetési gyorssegélyt, vagy egyéb szociális hozzájárulásokat fedeznek belőle, valamint a szegény gyermekek üdültetéséhez is ebből járulnak hozzá, vagy a karácsonyi segítségnyújtás keretében 176 rászoruló családnak segítettek az ünnepekkor. A Jobbik Magyarországért Mozgalom fontosnak tartja tehát, hogy ne csak szavak, és statisztikák szintjén legyen kezelt a szegénykérdés!
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!