Adorján Béla: „Elfekvő osztályra került a vásárosnaményi kórház!”

Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vásárosnaményban 2018 (2)
Adorján Béla
Vásárosnamény – Felháborítónak tartja a térség egyetlen kórházának a tudatos leépítését Adorján Béla, a megyei önkormányzat Jobbik-frakcióvezetője: “Egyértelmű: elfekvő osztályra került a vásárosnaményi kórház, holott többet érdemelne.”

“Nem csak az intézmény, hanem a beregi emberek sorsa miatt is. Aláírást gyűjtöttünk, melynek az az üzenete, hogy rengetegen kiállnak a kórház megmentéséért. Dícséretes módon nyilvánított őszinte véleményt a fideszes többségű vásárosnaményi képviselő testület, amikor nem fogadta el dr. Szondi Zita főigazgató-helyettes jelentését. Az pedig szintén megdöbbentő, hogy a térség országgyűlési képviselője, dr. Tilki Attila az ellenzéki politikusok riogatásával indokolja a naményi kórház látogatottságának csökkentését. Rengeteg adattal, hosszasan lehet sorolni: igenis szükség van a beregi kórházra, annak megmentésére, fejlesztésére. Mi a legvégsőkig kitartunk az igazunk mellett!”

KM/Szabolcsonline

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!