fejlesztesek Vasarosnameny

Adományozás a mátészalkai kórházban

Az új kórházi tömb műszer­ellátottságának javításával a lehető legtöbb mátészalkai és környékbeli lakos gyógyulását szerettük volna elősegíteni – indokolta Erdélyi Ferenc, a Rotary Club soros elnöke, miért esett a választásuk az orvosi eszközökre.

Az Inner Wheel képviseletében Vékonyné Virág Tünde idézte fel az adományok átadásával lezárult utat: – A két klub idei rendezvényei, egy adománygyűjtő bál és Hauser Adrienne zongoraművész jótékonysági estjének bevétele mellett „Ezt láttam, ezt ettem Szatmárban” című szakácskönyvünk nyereségét fordítottuk a célra.

Az intézmény nevében dr. Makrai Tibor osztályvezető főorvos mondott köszönetet a mintegy másfél millió forint értékű adományért.

– Világszerte, így hazánkban is a vezető halálokok közé tartoznak a szív- és érrendszeri betegségek, ezek felismerésében hatalmas segítséget jelentenek az új készülékek. Az EKG a szív elektromos jeleit érzékeli, biztos vagyok benne, hogy most a klubtagok szívéből érkező szeretet hullámait regisztrálhatnánk.

KM-HP

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!