40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Balkanyi SE u19 bajnoki labdarugo merkozés

Vásárosnamény – A 2018/19-es szezon őszi szezonjának utolsó mérkőzését bonyolították a Kelet Takarék Megyei I. osztály U19-es bajnokságában is. A 15. fordulójában a megállíthatatlanul menetelő beregi ifisták, ezúttal vesztes állásból, emberhátrányban fordították meg a mérkőzést és szereztek értékes három pontot. Értékes győzelmükkel így egyre közelebb kerülnek az áhított bajnoki serleg megszerzése felé, hiszen az őszi szezont a második helyen zárva, három pontos hátrányban várhatják majd a tavaszi folytatást.

Balkány SE - Vásárosnameny SE u19 bajnoki labdarugo merkozes (3)

Balkány SE - Vásárosnameny SE u19 bajnoki labdarugo merkozes (2)Balkány SE - Vásárosnameny SE u19 bajnoki labdarugo merkozes (4)Balkány SE - Vásárosnameny SE u19 bajnoki labdarugo merkozes (1)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!