Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (1) Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)
A korrupt határőrt cserélő újonc határőrt is elvitték korrupció miatt

© Fotó: zakarpattya.net.ua

Az ukrán határőr a záhonyi vámosok és határrendészek lebuktatását követő ukrajnai személycserék során került a csapi határátkelőre. Bár újonc volt, rövid időn belül terjedelmes ügyfélkört alakított ki a cigarettacsempészetből élő helyi lakosokból.

Klienseinek minden egyes átutazás előtt közel 20 ezer forintnak megfelelő összeget kellett átutalniuk egy rokonának bankszámlájára. Cserében tüzetesebb vizsgálat nélkül léphették át az ukrán-magyar határt.

Ténykedése és a zsoldjához képest fényűző életvitele az ukrán titkosszolgálatnak (SZBU) is szemet szúrt. A nemzetbiztonsági szolgálat munkatársai a minap tetten érték, amint egy cigarettával bőven megrakott személygépkocsit vizsgálat nélkül engedett tovább. A korrupt határőrt a helyszínen őrizetbe vették – adta hírül a Zakarpattya online.

Szabolcsonline

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!