A földkerekség legszelídebb motorosai vonultak fel a Bereg szívében, Vásárosnaményban

fejlesztesek Vasarosnameny

Elszabadult lőerők Vásárosnaményban - Beregi Togyogós Motoros Találkozóját rendezték a Bereg szívében (6)

Vásárosnamény – A bereg szívének legkisebbjei vették birtokba Vásárosnamény útjait és vonulnak fel menő járgányaikkal annak utcáin.

Vannak nyugodtabb emberek s vannak izgágák. Van aki a biztonságot szereti, van akiből csak a veszély érzése váltja ki a kellő adrenalin löketet. Sokan irigyelik, sokan szidják, de a többség kedveli a motorosokat. Ez nem csoda, hiszn motorozni mindig is vagány dolog volt, mert a motorozás egyfajta szabadság érzetet ad, mert a motorosok összetartanak.

Ilyen összatartásra volt példa a Bereg szívében, Vásárosnaményban is, ahol a Beregi Totyogós Motoros Találkozójára került sor. Bár ezúttal a vascsodák helyett műanyag, lábbal hajtott társaik, illetve a rutinos felnőttek helyett a város apróságai voltak a középpontban. A lábbal hajtható kétkerekűek és a futóbisklivel rendelkező motoros ifjak, kortól és nemtől függetlenül sorakoztak fel a Művelődési Ház mögötti parkben, ahol rendőrmotorosok, illetve a Zoárd Motoros Egyesület kíséretében illetve a szülők vigyzó gyűrűjében tehették meg tiszteletkörüket a város utcáin át. A nagy sikert arató felvonuláson a kétkerekű csodákon száguldozó gyerekek, hangos kacagás és öröm közepette szárnyalták túl az általuk elérhető sebesség korlátait és persze önmagukat is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!