A Bereg és Vásárosnamény egyedülálló értékeit csodálhattuk meg, az ország legnépszerűbb sportcsatornáján

40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

A Bereg és Vásárosnamény egyedülálló értékeit csodálhattuk meg, az ország legnépszerűbb sportcsatornáján

Vásárosnamény – A Bereg és annak szíve, az elmúlt hét után, ismét országos tévécsatornán csillogtathatta meg egyedülálló turisztikai értékeit.

Az M4 Sport Kerékpártúra magazinjában ugyanis Liptákné Juhász Anikó, a Tourinform Iroda vezetője kalauzolta végig a festői szépségű beregi táj értékei mentén, majd annak szívében Vásárosnaményban is a csatorna stábját és műsorvezetőjét Kolozsi Kiliánt.A Bereg és Vásárosnamény egyedülálló értékeit csodálhattuk meg, az ország legnépszerűbb sportcsatornáján (2)

A havonta jelentkező életmód-magazin a leginkább bevált és a legszokatlanabb bringás helyszíneket, a legújabb trendeket mutatja be, szakértők, sztárvendégek bevonása mellett. A műsorban az irodavezetővel közösen ellátogattak a térség legszebb és leglátogatottabb vízi turisztikai célpontjául szolgáló gergelyiugornyai Tisza-partra.A Bereg és Vásárosnamény egyedülálló értékeit csodálhattuk meg, az ország legnépszerűbb sportcsatornáján (11)

Forgattak továbbá az ott tevékenykedő Vízipocok Kikötőben, ahol a Tisza vízén kostólhatták meg finomabbnál-finomabb, a térség gasztronómiájára jellemző grill ételt. Szó esett még a hétvégén megrendezésre kerülő Ötpróba is, mely egy olyan országosan is nagy népszerűségnek örvendő programsorozat, ami egészséget, közösségi élményt, motivációt, jókedvet és térségismeretet nyújt majd a versenyen résztvevőknek.A Bereg és Vásárosnamény egyedülálló értékeit csodálhattuk meg, az ország legnépszerűbb sportcsatornáján (6)

Szó esett a térség kerékpáros turizmusáról és azon kerékpározható töltéskoronáról, mely egyedülálló az országban, ez pedig megfelelő táptalajt biztosít a kerékpáros sportágak kedvelői számára.A Bereg és Vásárosnamény egyedülálló értékeit csodálhattuk meg, az ország legnépszerűbb sportcsatornáján (4)

Ellátogattak az Európában egyedülálló, a nem is oly rég a megyei és a helyi értéktárba bekerülő Vadászati kiállításra is, ahol Kiss B. Zoltán beszélt élményeiről.A Bereg és Vásárosnamény egyedülálló értékeit csodálhattuk meg, az ország legnépszerűbb sportcsatornáján (3)

Ezt követően bringára pattanva járták be a Beregi Bringások csapatával közösen a Bereget, számos különleges turisztikai lehetőséget és jövőbeni elképzelést taglalva útjuk során.A Bereg és Vásárosnamény egyedülálló értékeit csodálhattuk meg, az ország legnépszerűbb sportcsatornáján (8)

A forgatás során Csobolya Attilával, az Austria Juice-Vásárosnamény SE Kajak-Kenu Szakosztályának elnökével, illetve a szakosztály fiatal tagjaival sárkányhajóra is pattanhattak és a beregi Tiszán evezve csodálták meg annak élővilágát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!