Közzétette - Kategória - Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Namény mozi – A legújabb premierfilmek 3D-ben júniusban is Vásárosnaményban


mozi vásárosnamény június

Vásárosnamény – Hódít az „elérhető filmélmény”, vagyis a 3D. Mennyivel viccesebb, amikor a repülő malac a füled mellett zúg el, vagy éppen mikor az egész mozi kinyújtott kézzel kapálózik a repülő labda után? Tökéletes képminőség, és hangzás, hatalmas vászon és kényelmes székek. Ez egy áltagos mozi, a rohamos technikai fejlődésnek köszönhetően manapság már 3D-s mozikban élvezhetjük a filmeket. Ha 3D-s mozit választunk, egy új élményvilág nyílik meg előttünk, és észre sem vesszük, máris hadonászunk össze vissza, mint mikor a legyet hajtanánk el, csak azért, hogy elkapjuk a felénk röpködő tárgyakat, vagy éppen kitérjünk a golyók elől. Persze ha már gyakorlott mozizó vagy, akkor ez a „kényszer” valószínűleg már nincsen meg. Nagyobb vászon, nagyobb kép, és profibb minőség. Ezek persze olyan dolgok, amiket a néző nem érzékel, de azért örülünk, hogy ilyen változás is van.Szóval a 3D világa egy új élményt nyújt, és jelzi, hogy nem vagyunk már messze attól, hogy „élőben” éljük meg a filmeket. Mindenben egy kicsit tökéletesebb a hagyományos mozinál, és még mellérakja azt a pluszt is, hogy köréd varázsolja a műsort is. Ilyen 3D élmény vár ránk minden héten a vásárosnaményi Esze Tamás Művelődési Központban, ahol a Szabolcs Cinema ismét premier filmeket hoz el a Bereg szívébe, Vásárosnaményba is.

Egy ropi naplója – A nagy kiruccanás/Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul/

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 90 perc, 2017

Leírás:

Vannak családok, amelyeknek semmi sem sikerül. Vagy hát sikerül, de egészen másképp, mint tervezték. Ami békés, nyugodt családi vakációnak indul, az olyan lesz, mint egy őrült vándorcirkusz legbotrányosabb turnéja… vagy csak a világ négy legpechesebb, legviccesebb emberének néhány különösen mókás napja.
A két fiú, apu és anyu nekivág a nagy nyári autós vakációnak, és csodálatos módon soha, semmi nem sikerül nekik. A srácok nem nyughatnak, a sors különös tréfákkal üldözi őket, és még egy kedves, de harapós malac is a nyomukba ered.
Őrülten nyaralnak, de élvezik.
Főleg, ha egyszer hazaérnek.

Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja/Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales/

magyarul beszélő, amerikai-ausztrál kalandfilm, 129 perc, 2017

Leírás:

Johnny Depp visszatér a vászonra a híres-hírhedt Jack Sparrow szerepében A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja címre hallgató új epizódban.
Az elsöprő kalandban a hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány (Javier Bardem) vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal – és Jackre különös gondot fordítanának.
Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel (Kaya Scodelario), a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel (Brenton Thwaites), a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől.

Verdák 3./Cars 3/

magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 2017 Előzetes korhatár besorolása: 6 éven aluliak számára nem ajánlott.

Leírás:

A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a #95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja!

A múmia/The Mummy/

magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 2017 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Leírás:

Az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki, évezredek óta nyugszik kriptájába temetve, mélyen a sivatag kérlelhetetlen homoktengere alatt. Legalább is eddig így hittük. Ám most életre kel, és a világra szabadítja régóta felgyülemlett bosszúvágyát, és az ezzel járó elképzelhetetlen borzalmakat.
A Közel-Kelet homokdűnéitől a mai London alatti titkos labirintusokig ívelő nagyszabású kaland meglepő izgalmaival és lélegzetelállító csodáival páratlanul fantáziadús betekintést ad az istenek és a szörnyetegek újraértelmezett világába.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük