40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

bírósági eljárás

Nagyecsed – Emberölés kísérlete miatt hét év börtönbüntetésre ítélt a Nyíregyházi Törvényszék egy nagyecsedi férfit, aki egy ásóval majdnem teljesen levágta szomszédja fülét. Az ítélet nem jogerős – tájékoztatta a törvényszék sajtószóvivője kedden az MTI-t.

Toma Attila közleményében ismertette: a vádlott és a sértett szomszédok, akiknek kiskorú gyermekei szóváltásba keveredtek a lakóházuk előtt. A gyermekek otthon elpanaszolták sérelmeiket szüleiknek, a vádlott ezen felháborodva elindult egy ásóval a sértetthez, aki egy bottal jött ki a házból – olvasható a közleményben.
A tájékoztatás szerint a vádlott azt kiáltotta szomszédjának, hogy “kettévágja a fejét”. Erre a sértett a bottal megütötte a vádlott mellkasát, aki az ásóval a sértett feje felé sújtott, és majdnem teljesen levágta a jobb fülét.

A mentőket a családtagok értesítették; csak a véletlenen múlt, hogy az ütés nem közvetlenül az áldozat fejét érte, mert akár meg is ölhette volna. A sértett jobb fülkagylója csaknem teljesen leszakadt és maradandó fogyatékosságot okozott.

Az ítélet nem jogerős, a vádlott fellebbezést jelentett be.

MTI

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!