sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

gyalogost-gazolt

Illusztráció Kép: blikk.hu

Fi­gyel­met­len­ség okoz­hatta azt a bal­ese­tet, mely­ben egy ember sú­lyo­san meg­sé­rült Nagy­kál­lón. Egy autós eddig tisz­tá­zat­lan kö­rül­mé­nyek kö­zött el­gá­zolt egy gya­lo­gost a Kos­suth ut­cá­ban.

Figyelmetlenség okozhatta azt a balesetet, melyben egy ember súlyosan megsérült Nagykállón. Egy autós eddig tisztázatlan körülmények között elgázolt egy gyalogost a Kossuth utcában.

A környéken többen egy helyi rendőrnőt véltek felfedezni a Renault Twingót vezető nő személyében.

– A nagy fékcsikorgásra lettem figyelmes. Amikor kinéztem az ablakon, egy földön fekvő nőt láttam. Majd perceken belül a rendőrök és a mentők is a helyszínre értek – árulta el egy utcabeli hölgy a Ripostnak-nak telefonon.

Az Országos Mentőszolgálat arról tájékoztatta a lapot, hogy egy esetkocsival vonultak a baleset helyszínére.

Egy 65 év körüli nőt nagyon súlyos, életveszélyes sérüléssel szállítottunk kórházba, a helyszíni ellátás után – mondta Győrfi Pál szóvivő.

– A szerencsétlenül járt nőt nem ismerem, csak annyit tudok, amit azóta az utcában hallottam. Állítólag nem vetette meg az alkoholt. Ha ez igaz, akkor az is elképzelhető, hogy ő volt figyelmetlen – mondta egy szintén neve elhallgatását kérő környékbeli.

6 óra 20 perc körül Nagykállóban a Kossuth úton egy szolgálaton kívül lévő hivatásos állományú rendőr autójával elgázolt egy 63 éves helybeli asszonyt, aki megsérült

– tájékoztatta a lapot a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya.

Ripost

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!