573 gépkocsivezetőt ellenőriztek a rendőrök Vásárosnamény ki- és bevezető útjain

fejlesztesek Vasarosnameny

„Finn módszeres” ellenőrzés Vásárosnaményban

Vásárosnamény – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai a Barabási Határrendészeti Kirendeltséggel együttműködve az ittas járművezetők kiszűrése és a közlekedési balesetek megelőzése érdekében 2017. április 29-én „Finn módszeres” ellenőrzést végeztek.

A rendőrök Vásárosnamény ki- és bevezető útjain összesen 573 gépkocsivezetőt ellenőriztek. Ittasság gyanúja három sofőrnél merült fel, akik közül a rendőrök kettő gépkocsivezetővel szemben közigazgatási hatósági eljárást, egy vezetővel szemben pedig büntetőeljárást kezdeményeztek.

A balesetek számának csökkentése érdekében a közlekedők a megye útjain a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!