40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

50. születésnapja alkalmából köszöntötték a mátészalkai tűzoltót

Ketten vehettek át rajparancsnoki kinevezést a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójától. Varga Béla tű. ezredes emellett főigazgatói ajándéktárggyal köszöntötte az egyik kerek évfordulós kollégáját.

Ketten tettek tiszti fogadalmat az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon, a kinevezési okmányokat dr. Tollár Tibor tűzoltó vezérőrnagy, megbízott főigazgató adta át az újdonsült tiszteknek.

Varga Béla, tű. ezredes, megyei igazgató hosszú, kiemelkedő munkája elismeréseként rajtparancsnoki beosztásba helyezte Birgány János és Tóth Tamás tű. hadnagyokat, akik a Nyíregyházi-, illetve a Nyírbátori Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tagjai.

A szolgálati feladatok példamutató teljesítéséért 50. születésnapja alkalmából Mitró Tamás c. tű. főtörzsőrmestert, a Mátészalkai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság gépjárművezetőjét köszöntötték és ajándéktárgy elismerésben részesítették.

Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!