40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

gyulahaza-vasarosnameny-megyei-felnott-labdarugo-merkozes-68

Vásárosnamény – A labdarúgó Kelet Takarék megyei I. osztály 10. fordulójának mérkőzéseit játszották a hétvégén, ahol Vásárosnamény az elmúlt mérkőzéseken bravúros sikereket elért Gyulaháza csapatához látogatott. A mérkőzés hazai helyzetekkel indult, melyet hamar felváltott a beregi csapat támadásaival tűzdelt további játékrész. A nagy elánnal támadó és az első félidőt végig irányító vendégek számos helyzetet alakítottak ki, melynek köszönhetően három gólos előnnyel vonulhattak az öltözőbe a csapatok. A második rész elején ismét betalált a vendég gárda így négy gólos előnyben várhatta a mérkőzés végét.
A folytatásra azonban elkényelmesedtek a naményiak, magukra húzva ezzel a hamvaiból feltámadó hazai játékosokat. A játékrész ezt követően a gyuláházi csapat kedve szerint alakult, melynek következményeképpen 35 perc alatt sikerült bedarálnia a mentálisan és fizikálisan is meggyengült, egy emberrel megfogyatkozó naményi alakulatot. A parázs és szakadó esőben, irreális talajon lejátszott mérkőzés végen a naményiaknak volt izgulni valójuk, hiszen a hazaiknak csak hajszálon múlt, hogy ne fordítsák meg a mérkőzést. A nem éppen szurkolóbarát időjárás és a kispadok sportszerűtlen magatartása mellett, elszórakozva egy győztes mérkőzést, Vásárosnamény végül az egy pontnak is örülhetett.
A mérkőzés krónikája:
gyulahaza-vasarosnameny-megyei-labdarugo-merkozes
További eredmények:
gyulahaza-vasarosnameny-megyei-labdarugo-merkozes-2
Tabella:
gyulahaza-vasarosnameny-megyei-labdarugo-merkozes-1
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!
  • Szurkoló

   Kedves Károly! Elősszöris vállald már fel a neved légyszives és ha ismernéd Lacit kicsi korától tudnád, hogy soha nem volt bekepzelt majom. Ha kiröhögni való a pályan akkor az ellenfélből miert ketto meg harom ember fogja??! Te nagyon elvagy tevedve!

 1. DSE

  Szégyent hoznak a kicsikre eze, ki kellene jönniük DSE meccsere, ott lenne mit tanulniukk a labdarúgás iránti alázatról. Mondjuk nem éppen mándinak, mert olyan csapnivaló edző mint játékos, de már ott se sokáig

  • Szurkoló

   Két kérdés!Ha olyan csapni valo edzo akkor miert nyernek a gyerekek sorra meccseket?????Miert szeretik akkor a gyerekek es ragaszkodnak mandihoz??? :) Gondolkozzal mar el ezen legyszives kedves nevtelen!Okoskodsz de a nevedet nem mered oda biggyeszteni!

  • Majoros Imre

   A DSE vezetőségének nevében kikérjük magunknak, hogy valaki a mi nevünk mögé bújva ilyen kijelentéseket tegyen! Egyesületünkben nem szokás, hogy a közösségi oldalakon üzengessünk, főleg nem névtelenül! Ezen levél tartalmától mi elhatárolódunk, és el is ítéljük! Mi folyamatosan arra törekszünk, hogy a két egyesület egymást segítse, támogassa. Kölcsönösen együttműködve tevékenykedjünk városunk labdarúgásáért. Fölháborító, hogy valaki veszi a bátorságot és a mi nevünket felhasználva szándékosan rombolja a két egyesület közötti viszonyt! Mándi László felé továbbra is töretlen a vezetőség bizalma!
   Tisztelt ismeretlen! Mi adjuk a nevünket is. Nyomatékosan szeretnénk megkérni arra, hogy te is ezt tedd!!!
   Kokas Bálint a DSE Elnöke és Majoros Imre a DSE szakmai vezetője.

 2. Játékos

  Kinek nincs élete te szerencsétlen? legközelebb gyere azt mutasd meg mit tudsz a labdával.. ja igen kiharapnád!
  Kedves Károly te pedig meccs helyett kitakaríthatnád a lakásod..!
  Undorító hogy egy szurkoló se tudja biztatni a játékosokat.. de végülis mit várunk el olyan emberektől akik még mindig abba vannak hogy a labda nem kerek hanem kocka

  • Károly

   Mi fizetünk azért, hogy focit nézhessünk, ti meg azért kapjátok a lóvét, hogy rúgjátok a bőrt és viseljétek a kritikát. Addig míg miattunk szurolók miatt játszhattok ti is itt és ilyen kinkeserves falábúakon kell kacagni addig igenis kussba lehet maradni, pofát laposba tenni és játszani, mert csak egy rakat szerencsétlenség vagytok,namény szégyenei

 3. István

  Nem akarok én bántani senkit, de az eredmény magáért beszél 10 meccsen 6 vereség 1 döntetlen és katasztrófális játék, ehhez 29 kapott gó és -9 es gólarány..Nem szerencsés ha szurkoló kritizál, de megteheti hiszen azért fizet hogy jó meccset láthasson. Tény, hogy a Balogh Tibi, Illés Peti vagy épp a Sebestén Gergő nem ide való, de ez van ezzel főzünk..De amikor játékosok ordibálnak egymással, kifelé integenek vagy a Tivadarnak elszáll az agya az talán megbocsáthatatlan..Kis Feriről és Sárköziről már nem is beszélve, aik vezetői szinten huzzák le az agyasület morálját..nagy bajok vannakk, de majd az edzőváltás és az elnökség váltás megold mindent vagyis reméljük

 4. dr. Videoton

  Kedves Mindenki!
  Kicsit dühítő , amiket hétről- hétre komemntelnek a játékosokról edzőröl..stb.
  Úgy gondolom,hogy az csak egy dolog, hogy megveszik sokan a jegyet, az pedig másik,hogy sokan azért vannak ott , hogy a játékosokat ingereljék, az edzőt és a vezetőséget pedig ócsárolják. Tény, hogy vannak gondok, és tény az is hogy tavaly ők nyerték meg a megye 2. osztályt, az is tény ,hogy ez eggyel magasabb osztály, ami annyit jelent, hogy az ellenfél is tudatosabb, technikásabb játékot játszik. Mostanra kirajzolódtak a hibák, és jól lehet látni kikre van szükség és milyen pocizióra kellenek még emberek. Ha valaki jár a meccsekre az jól észreveheti, hogy bár az elmúlt meccs ilyen – olyan okok miatt döntetlen lett, de a csapat jobban játszik az elmúlt 3 meccsen mint azelőtt. A fiúknak bele kell rázódni az új csoportba, jövőre már nem ismeretlen csapatok ellen lesz a visszavágó. Hajrá Fiúk!

Minden vélemény számít!