Eltűnés miatt keresik – 35 éves ilki lakost keres a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság

40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

35 éves ilki lakost keres a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság

Vásárosnamény – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság 15070/2719/2018. általános számon folytat körözési eljárást Ádi Sándor 35 éves ilki lakos eltűnése ügyében. A férfi évekkel ezelőtt ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására, illetve jelenlegi tartózkodási helyének megállapítására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A férfi normál testalkatú, sötétbarna hajú, barna szemű. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az tegyen bejelentést személyesen a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-42/524-600-as telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívót! Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán is bejelentést tehet.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!