30-60 perc várakozási idő várható a beregsurányi-, barabási- és lónyai határátkelőhelyen

fejlesztesek Vasarosnameny

Barabás - Beregsurány - Lónya - Határátkelőhely információk

A 7-19 óra között nyitva tartó Barabás közúti határátkelőhelyen várakozás kialakulásával lehet számolni a határátkelőhely nyitásakor, illetve főként zárásakor, melynek mértéke elérheti a 30-60 percet is.

A személyforgalomban közlekedőknek napközben alternatív útvonalként a 8-16 óra között nyitva tartó Lónya közúti határátkelőhelyet ajánljuk. A határátkelőhelyen a nyitást követően és a zárást megelőzően várakozás kialakulásával lehet számolni, melynek mértéke elérheti a 30-60 percet.

Beregsurány közúti határátkelőhelyen a személyforgalomban kilépő irányban a hétvégén 30-60 perc várakozással számolunk. A belépő irányban szombaton, vasárnap, hétfőn és kedden várakozás kialakulásával kell számolni, melynek mértéke elérheti a 60-120 percet is.

Záhony közúti határátkelőhelyen a személyforgalomban várakozással kell számolni, főként szombat déltől hétfő estig, amely a 60 percet is elérheti a belépő irányban. Kilépő irányban szombat és vasárnap, illetve hétfőn délelőtt 60-120 perc várakozás alakulhat ki. Szintén várakozás kialakulásával lehet számolni a személyforgalomban belépő irányban a jövő héten szerda estétől csütörtök estig, amelynek mértéke akár 60-120 perc is lehet.

A teherforgalomban forgalomtorlódás várható kilépő irányban, melynek mértéke akár 60-180 perc is lehet.

Csengersima és Vállaj közúti határátkelőhelyen belépő irányban a reggeli, illetve a délelőtti órákban, továbbá a kilépő irányban a délutáni és az esti órákban 15-30 perc várakozásra lehet számítani. Csengersima közúti határátkelőhelyen bármely napszakban kialakulhat 30 perc várakozás elsősorban a hazatérő és visszautazó román vendégmunkások csoportos utazása miatt.

ORFK Kommunikációs Szolgálat

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!