40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések
27 km úszás a 27 éves Záhonyért

Az úszók csoportképe – © Fotó: Kovács Sándor

Az előzetes nevezés során 56 fő adta le jelentkezését, hogy sportteljesítményével hozzájáruljon a város hírnevének öregbítéséhez, a 27. születésnapjának méltó megünnepléséhez.

A jelentkezők körében az óvodástól a nyugdíjas korig minden korosztály képviseltette magát, s a medencébe ereszkedők között voltak versenyszerűen sportolók és amatőrök is. A jelentkezőket öt csoportra osztották a rendezők, Palotai Judit úszóedző és Kovács Sándor testnevelő, önkormányzati képviselő.

Az öt pályán egyenként 5400 métert kellett teljesíteni, így összesen 27 km-t úsztak a résztvevők. Az úszásnál felhasznált energiákat a helyi körökben már legendásnak számító “Varga-féle” babgulyás és szalagos fánk elfogyasztásával pótolták a sportemberek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!