25 évesen 27 elfogatóparancs: elfogták az egyik legkeresettebb magyar bűnözőt

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

elfogott-feri-181128-001c

A budapesti rendőrök elfogták azt a 25 éves férfit, akit vagyon elleni bűncselekmények miatt kerestek az egész országban. A nyomozók a csalón kívül elfogtak még egy férfit, és előállítottak három nőt a XI. kerületi Rendőrkapitányságra.

M. József még január 18-án egy internetes oldalon eladásra kínált egy autót, ami nem is az övé volt. Egy férfi telefonon jelentkezett a hirdetésre, aki foglalóként az ár egy részét átutalta, megbeszélték, hogy két nap múlva a vevő megnézi az autót. M. József még próbált további pénzt kicsalni a sértettől, aki gyanút fogott, visszakérte az átutalt pénzt, de a csaló törölte a hirdetést, elérhetetlenné vált – közölte a rendőrség.

Még 27 elfogatóparancs volt érvényben ellene vagyon elleni bűncselekmények miatt.

Itt a videó a férfi elfogásáról:


szeretlekmagyarorszag.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!