fejlesztesek Vasarosnameny
Autós üldözés

Illusztráció

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei egy menekülő, cigarettával megpakolt csempészautót fogtak el. A gépkocsiban 25.0000 doboz adózatlan cigaretta volt.

 A pénzügyőrök követni kezdték gépkocsit, valamint a helyszínre irányított több járőr segítségével a térségben lévő utakat is ellenőrizték.

Több kilométer megtétele után a sofőr elvesztette az uralmát a jármű felett, mely egy körforgalomnál kisodródva oszlopnak ütközött és az útszéli árokba esett. A balesetet követően a vezető kiszállt és megpróbált elmenekülni, azonban a pénzügyőrök és rendőrök a helyszínen elfogták és bilincsben vezették el. Az összetört autóban és környezetében kiszóródva 25.000 doboz csempészcigarettát találtak.

A pénzügyőrök a több mint 27 millió forint értékű füstölnivalót és a gépjárművet lefoglalták, a sofőr ellen pedig orgazdaság elkövetése miatt feljelentést tettek a pénzügyi nyomozóknál.

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!