40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
NAV (2)

Illusztráció Fotó: NAV

15 irodabuszt vásárolt az adóhatóság bruttó 226 millió forintért. A számítógéppel és telefonnal felszerelt mozgó irodákat az út menti ellenőrzéseken vetik majd be.

Irodabuszokat vásárolt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a tizenöt új speciális jármű a közúti áruforgalom-ellenőrző rendszer (ekáer) működését segítheti – írta a Magyar Idők csütörtöki számában.

Suller Attila, a NAV sajtófőnöke elmondta, hogy a tizenöt buszról szóló szerződést április végén írta alá a NAV, ekkor zárult le a nagyjából egy évig tartó közbeszerzési eljárás.
Az ajánlatok közül a legolcsóbb nyert, a tizenöt busz bruttó 226 millió forintba kerül.

A buszok mozgó irodaként működnek majd, így azokat az ügyintézéshez szükséges legfontosabb elektronikai eszközökkel – számítógéppel, monitorral, nyomtatóval és telefonnal – szerelik fel. A berendezések költsége benne van az árban.

Az irodabuszok szükségességéről szólva a sajtófőnök rámutatott: az út menti ellenőrzésekhez szükség lehet arra, hogy a revizorok, a pénzügyőrök hozzáférjenek az adóhivatal adatbázisaihoz, miként olykor a jegyzőkönyvek és más dokumentumok kinyomtatása is fontos lehet.

A NAV honlapján olvashatók szerint a szerződésben a nyertes közös ajánlattevők: Duna Autó Zrt. – DND Telecom Center Kft. – Chris Columbus Kft.

hvg.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!