40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny
 V. Szabolcstour úszóverseny Vásárosnamény DSE úszó szakosztály (120)
Vásárosnamény – Idei harmadik versenyén is fényes beregi sikert arattak a vásárosnaményi Diák Sport Egyesület úszó szakosztályának versenyzői, élükön Hankovszkiné Medve Mónikával. Az egész évben nagy elánnal készülő úszópalánták az V. Szabolcstour úszóverseny első fordulójában Ibrányi Tanúszodában kezdték, ahol  összesen 23 érmet szerzett a beregi együttes. A második forduló lebonyolítására Nyírbátorban került sor, ahol összesen 34 érmet szerzett a beregi együttes, melyből 18 arany-, 6 ezüst- és 10 bronzérem került végül a gyerekek nyakába. A versenysorozat harmadik fordulójára most hétvégén került sor a megyeszékhelyen, melynek a Nyíregyházi Sportcentrum uszodája adott otthont. A 16 versenyszám között egyebek mellett 50 méteres gyorsúszás, mellúszás, hátúszás, gyorsváltó, 400 méteres váltó és pillangó szerepelt, melyeken ismét remekeltek a beregi gyerekek. A kiváló eredményeket elért szakosztály így méltán hozott fényes beregi sikereket ismételten kiváló szereplésük során. 
V. Szabolcstour úszóverseny Vásárosnamény DSE úszó szakosztály (232)
A megmérettetés során a 25 vásárosnaményi úszó, fiú és lány kategóriában egyéniben összesen közel hetvenszer merült víz alá, míg váltóban ötször. A versenyen összesen huszonkét érmet szerzett a beregi együttes, melyből hét arany-, három ezüst- és tizenkét bronzérem került végül a gyerekek nyakába.

Hankovszkiné Medve Mónika edző: Egy hosszú és fárasztó versenyen vagyunk túl, melyen mindenki a várokozásokon túl teljesített. Mindenkinek gratulálni szeretnék az elért eredményekhez. A szülőknek pedig külön köszönöm a segítséget és a sok türelmet és a szurkolást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!