40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Austria Juice Vasarosnameny SE - Nagyecsed rse u19 labdarúgó mérkőzés

Vásárosnamény – Megyéreszóló, bravúros  menetelésülket folytatva szégyenletes beregi kiütést mértek a vásárosnaményi ifisták nagyecsedi ellenfelükre a Kelet Takarék Megye I. osztály nyitó fordulójában.

Az őszi szezon első mérkőzésén,kelelmes nyári időjárási körülmények között lejátszott fenomenális mérkőzésen az Austria Juice- Vásárosnamény SE ifjúsági labdarúgói esélyeshez méltó, taktikus és lehengerlő játékukkal egy percig sem kérdeőjelezték meg azt, hogy a mai napon nagy aranyú győzelemmel zárják az évet. A mérkőzésen több remekbe szabott teljesítmény is fémjelezte a csapat játékát, hiszen Papp Attila és Bartha Ferenc is öt-öt, míg Bukta Dávid négy találattal köszönt be az ellenfél hálójába melyhez ezúton is gratulálunk.

Szavazzon! Ön szerint ki volt az Austria Juice-Vásárosnamény SE legjobb utánpótlás játékosa Nagyecsed ellen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

A mérkőzés statisztikája:

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Nagyecsed RSE U19 merkozes (1)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Nagyecsed RSE U19 merkozes (2)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Nagyecsed RSE U19 merkozes (3)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Nagyecsed RSE U19 merkozes (4)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Nagyecsed RSE U19 merkozes (5)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!