Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

„2020 perc sport” – Téli teremtorna a Bereg szívében, Vásárosnaményban


Vásárosnamény – A sportnak, elsősorban a tömeg- és szabadidősportnak Magyarországon és itt a Bereg szívében, Vásárosnaményban az év minden szakában kiemelt szerepe van. Jól mutatja ezt az is, hogy a Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület és Vásárosnamény Város Önkormányzata immáron harmadik alkalommal várta Városi Sportnapját a mozogni vágyókat. A ,,2020 Perc Sport,, fantázianevet viselő rendezvényen három sportágban próbálhatták ki magukat a vállalkozó szelleműek. A késő délutántól zajló küzdelmek során futsalban, asztaliteniszben és darts-ban mérettethette meg magát a népes számmal megjelent, sportolni vágyó sportközösség.
A nívós sportrendezvényen a helyiek mellett, a beregi és szatmári térségből, valamint a megye számos pontjából érkeztek versenyzők.A több helyszínen zajló, barátságos hangulatban telő rendezvény végén a versenyszámok legjobbjai pénzjutalomban, oklevél és éremjutalmakban részesültek.

Végeredmény:

Futsal:

1. helyezett: Meglepetés
2. helyezett: Trans Eu Kft
3. helyezett: Napkor
Asztalitenisz:
1. helyezett: Gyarmati duo
2. helyezett: Csődörök
3. helyezett: Bad boys
Darts:
1. Barta Ferenc
2. Szilágyi Barna