2019 Perc Sport – Városi sportnapon mozdult meg a Bereg apraja és nagyja Vásárosnaményban

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

2019 Perc Sport - Városi sportnapon mozdult meg a Bereg apraja és nagyja Vásárosnaményban

Vásárosnamény – A sportnak, elsősorban a tömeg- és szabadidősportnak Magyarországon és itt a Bereg szívében, Vásárosnaményban az év minden szakában kiemelt szerepe van. Jól mutatja ezt az is, hogy a Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület és Vásárosnamény Város Önkormányzata immáron második alkalommal várta Városi Sportnapját a mozogni vágyókat. A ,,2019 Perc Sport,, fantázianevet viselő rendezvényen három sportágban próbálhatták ki magukat a vállalkozó szelleműek. Az éjjel és nappal zajló küzdelmek során futsalban, asztaliteniszben és tollaslabdában mérettethette meg magát a népes számmal megjelent, sportolni vágyó közösség.

A reggel nyolc órától zajló küzdelmek során a legkisebbektől a legnagyobbakig, minden korosztály képviseltette magát a nívós sportrendezvényen. Délelőtt az általános iskolások, délután a középiskolások, majd éjszakától hajnalig a felnőttek csillogtathatták meg ügyességüket. A legkisebbeknél a vitkai Kölcsey Ferenc Tagintézmény, a középiskolásoknál a Vásárosnamény SE ifistáiból álló Hoverland, míg a felnőtteknél a pénzdíjas futsal tornát végül, a Vásárosnamény SE ifistáiból verbuválódott Man’s Not Hot csapata nyerte.

Beregi általános iskolások versenye

2019 perc sport vasarosnameny (1)

Beregi középiskolások versenye

2019 Perc Sport - Városi sportnapon mozdult meg a Bereg apraja és nagyja Vásárosnaményban

Beregi felnőttek versenye

2019 Perc Sport - Városi sportnapon mozdult meg a Bereg apraja és nagyja Vásárosnaményban

Man’s Not Hot – Kapufa

Man’s Not Hot – Hoverland

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!