2018 perc sport – Megmozdul a Bereg szíve, Vásárosnamény

sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

2018 perc sport vasarosnameny

Vásárosnamény – A cím hallatán sokan kérdezik, hogy mégis mit takar ez a rendezvény. Mint az elnevezéséből is kiderül 2018 perc, – azaz több mint 24 óra aktív sportolásra invitáljuk a környékbeli, egyénileg szerveződött csapatokat, és az intézményeket.

A rendezvényre jelentkezett csapatok három sportágban mérik össze tudásukat, ezek a futsal (kispályás futball), asztalitenisz, és tollaslabda. Az így szerzett pontok összeadódnak, kialakítva a végeredményt, a helyezéseket.

Három kategóriában várjuk a csapatok jelentkezését.

Az „egyéni” kategóriában nevezett csapatok jelentkezésének nincs különösebb feltétele, bárki jelentkezhet, aki a 16. életévét betöltötte. Minimum 4, maximum 6 fős csapatok jelentkezését várjuk.

Ezúton várjuk egyéb szerveződések, céges csapatok, egyesületek stb. jelentkezéseit. A nevezési díj: 3000 Ft/csapat.

Díjazás:

  1. helyezett: 30.000 Ft
  2. helyezett: 20.000 Ft
  3. helyezett: 10.000 Ft
  • „2018 Perc Sport” aranyserleg, kupák, érmek
  • Értékes különdíjak

A környékbeli iskolákat megszólítva, várjuk az általános iskolás (felső tagozatos), és középiskolás csapatok jelentkezéseit, akik az intézményüket képviselve vesznek részt a sportrendezvényen. Minimum 4, maximum 6 fős csapatok jelentkezését várjuk. Az iskolák részére a jelentkezés ingyenes.

Díjazás:

A legjobban szereplő iskola:

  • elnyeri a „2018 Perc Sport” aranyserleget
  • 000 Ft értékű sportszerutalványban részesül

A legjobban szereplő iskolai csapatok:

  • Érmekkel, és kupával gazdagodnak

 

A rendezvény kiemelt szervezője:

Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület (BIKSZE)

Vásárosnamény Önkormányzata

Szelet-Kelet Sportegyesület

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!