40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
200.000 forintot ért a mézes lapok közé rejtett cigi Barabásnál
Barabás – Sokba került a mézes cigi: A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei mézes lapok közé elrejtve 100 doboz adózatlan cigarettát foglaltak le egy nő poggyászából a barabási határátkelőn. Az ügyben 200 ezer forint jövedéki bírságot szabott ki a NAV.

Barabásnál próbált 100 doboz cigarettát becsempészni az országba egy nő. Az asszony – elmondása szerint – saját fogyasztásra szánta a különféle márkájú (Marlboro, Davidoff, Vogue, Marutti, Glamour) magyar adójegy nélküli dohánytermékeket, és mivel nem akart jövedéki adót fizetni, azokat Ukrajnában vásárolt mézes lapok közzé rejtette.

A furcsa elrejtési mód ellenére a pénzügyőrök a nő poggyászait átvizsgálva rátaláltak a füstölnivalóra, amelyet lefoglaltak, és a 100 doboz cigaretta után 200 ezer forint jövedéki bírságot szabtak ki.

Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!