19 – 0: Szégyenletes beregi kiütést mértek a vásárosnaményi ifisták kótaji ellenfelükre

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Vásárosnamény - kotaj u19 labdarugo merkozes

Vásárosnamény – Megyéreszóló, bravúros  menetelésülket folytatva szégyenletes beregi kiütést mértek a vásárosnaményi ifisták kótaji ellenfelükre a Kelet Takarék Megye I. osztály 19. fordulójában. Az őszi szezon utolsó mérkőzésén, esős időjárási körülmények között lejátszott fenomenális mérkőzésen a Vásárosnamény SE ifjúsági labdarúgói esélyeshez méltó, taktikus és lehengerlő játékukkal egy percig sem kérdeőjelezték meg azt, hogy a mai napon nagy aranyú győzelemmel zárják az évet. A mérkőzésen több remekbe szabott teljesítmény is fémjelezte  acsapat játékát, hiszen Illéd Gábor és Bartha Ferenc is öt-öt találattal köszönt be az ellenfél hálójába, melyhez ezúton is gratulálunk. Győzelmével emelett a beregi alakulat fellépett a dobogó harmadik fokára.

Szavazzon! Ön szerint ki volt a hazaiak legjobbja Kótaj csapata ellen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Vásárosnamény - kotaj u19 labdarugo merkozes (1)Vásárosnamény - kotaj u19 labdarugo merkozes (4)Vásárosnamény - kotaj u19 labdarugo merkozes (3)Vásárosnamény - kotaj u19 labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!