Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (1) Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)
rendőrség 1

Fotó: internet

Mátészalka – Zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Mátészalkai Rendőrkapitányság egy 16 éves helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal 2015. december 26-án 1 óra körüli időben Mátészalkán belekötött egy hazafelé tartó 14 éves fiúba, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okozva bántalmazta, majd zsebre tette a sértett öngyújtóját és aprópénzét. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított fiatalkorút a mátészalkai rendőrök néhány órán belül előállították és kihallgatták, a fiú beismerő vallomást tett.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!