40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

125 ezer doboz cigaretta - 160 milliót érő csempészárut foglaltak le az ukrán határátkelőn (3)

Több mint 900 kilogramm borostyánkővel és 125 ezer doboz cigarettával megrakott autóbuszt ellenőriztek a pénzügyőrök az ukrán határon, ahol a közel 160 milliót érő csempészárut a pénzügyőrök lefoglalták.

Két sofőr és 9 utas tartózkodott azon az ukrán autóbuszon, ami csempészáruval megrakodva érkezett Záhonyhoz. A rendőrök jelzése alapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei tételesen átvizsgálták a járművet. Az utasok poggyászai rendben voltak, azonban az autóbuszon több csempészárut is találtak.
A busz speciálisan csempészetre kialakított padlózatában és gyári üregeiben rejtették el a cigarettát, de ezek a tárolók kevésnek bizonyultak a 125 ezer doboz dohányárunak, mivel a jármű lereteszelt csomagterét és mellékhelyiségét is telerakodták.

A cigarettán kívül több mint 900 kilogramm borostyánkövet is találtak a pénzügyőrök a busz utasterében. A hátsó üléssorra rakodott 66 zsák fosszíliát az egyik sofőr magáénak vallotta.

A mintegy 40 millió forint értékű borostyánt és a 122 millió forint értékű cigarettát a pénzügyőrök lefoglalták.

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!