40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Vásárosnamény DSE - Filo SE U19-es mérkőzés (3)

Vásárosnamény –  Tovább folytatja remekbe szabott menetelését a vásárosnaményi Diák Sport Egyesület U19 korosztályának alakulata a megye legjobbajai között. A következő megmérettetés hazai pályán várt rájuk, ahol igazi szomszédvári ragadóra került sor, hiszen a Mátészalkáról érkező Filo SE csapatát fogadta a Vásárosnaményi Sporttelepen. A középmezőnyben tanyázó beregiek végig kontrol alatt tartva a mérkőzés számos helyzetet dolgoztak ki, ennek ellenére a második félidőben az egyetlen helyzetét gólra váltó szatmári együttes szerezte meg a vezetést. A folytatásban hiába küzdött óriásit az eső áztatta, mély talajon az Udverhelyi Zoltán által irányított alakulat, a szépítés bár sikerült, megfordítania a mérkőzést már nem sikerült.

Szavazzon! Ön szerint ki volt a hazaiak legjobbja?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Vásárosnamény DSE - Filo SE U19-es mérkőzés (3)Vásárosnamény DSE - Filo SE U19-es mérkőzés (2)Vásárosnamény DSE - Filo SE U19-es mérkőzés (1)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!