Lovas és Gasztro Fesztivál: Minden, ami a lovakhoz vagy ahhoz köthető

sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

Lovas és Gasztro Fesztivált Nyírbátor (32)

Nyírbátor – Immár második alkalommal rendezték meg a Lovas és Gasztro Fesztivált Nyírbátorban. A programok között szerepelt minden, ami a lóhoz vagy a lovashoz valamilyen szinten kapcsolódik.
A két napos eseményt gazdagította többek között: kaszkadőr lovas színház, honfoglalás kori harci bemutató, trükklovaglás, fogathajtó verseny, hajdúszoboszlói csikósok bemutatója, lókupecek humoros jelenetei, fogatkarüsszel, hintaló-kiállítás, állatsimogatás, korongozás, agyagozás, arcfestés, zöldség és gyümölcsfaragó, galamb és díszbaromfi kiállítás, solymász- és sas-bemutató és még sok egyéb érdekesség, ami kicsiknek, nagyoknak, családosoknak egyaránt lehetőséget teremtett arra, hogy a fesztiválra csalogassa az érdeklődőket. A remek és színes programok mellett nagyszerű gasztronómiai különlegességekben lehetett részük azoknak a vendégeknek, akik ellátogatnak erre a fesztiválra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!