Közzétette - Kategória - Nyírbátor, Nyírség hírei, Regionális hírek, Rendezvények, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye krónikája

Lovas és Gasztro Fesztivál: Minden, ami a lovakhoz vagy ahhoz köthető


Lovas és Gasztro Fesztivált Nyírbátor (32)

Nyírbátor – Immár második alkalommal rendezték meg a Lovas és Gasztro Fesztivált Nyírbátorban. A programok között szerepelt minden, ami a lóhoz vagy a lovashoz valamilyen szinten kapcsolódik.
A két napos eseményt gazdagította többek között: kaszkadőr lovas színház, honfoglalás kori harci bemutató, trükklovaglás, fogathajtó verseny, hajdúszoboszlói csikósok bemutatója, lókupecek humoros jelenetei, fogatkarüsszel, hintaló-kiállítás, állatsimogatás, korongozás, agyagozás, arcfestés, zöldség és gyümölcsfaragó, galamb és díszbaromfi kiállítás, solymász- és sas-bemutató és még sok egyéb érdekesség, ami kicsiknek, nagyoknak, családosoknak egyaránt lehetőséget teremtett arra, hogy a fesztiválra csalogassa az érdeklődőket. A remek és színes programok mellett nagyszerű gasztronómiai különlegességekben lehetett részük azoknak a vendégeknek, akik ellátogatnak erre a fesztiválra.

[slideshow_deploy id=’110650′]


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük