Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)

11-millios-cigarettafogas-fehergyarmaton

Fehérgyarmat – Fehérgyarmaton ellenőrizték a két gépkocsit, amelyekben speciális rejtekhelyeket alakítottak ki a jövedéki terméknek.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2016. szeptember 25-én 12 óra 13 perckor Fehérgyarmaton ellenőriztek két személygépkocsit. Mindkét járművel egy- egy ukrán állampolgárságú férfi közlekedett. A 29 éves férfi által vezetett gépkocsiban a speciálisan kialakított rejtekhelyeken mintegy 6.216 doboz ukrán zárjeggyel ellátott csempészett cigarettát találtak, amelynek értéke meghaladja az ötmillió forintot. A 37 éves férfi által vezetett járműben szintén speciálisan kialakított rejtekhelyeken 5.150 doboz csempészett cigarettát találtak közel hatmillió forint értékben. A rendőrök a férfiakat a határrendészeti kirendeltségre előállították, ahol a gépkocsikkal és a nagy mennyiségű jövedéki termékkel átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- Vámhivatal munkatársainak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!