11 arany, 5 ezüst, 7 bronz – Fényes beregi sikereket hoztak a vásárosnaményi úszópalánták

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

v-szabolcstour-inrany-vasarosnameny-dse-40

Vásárosnamény – Megkezdte szezonját a vásárosnaményi Diák Sport Egyesület úszó szakosztálya, élükön Hankovszkiné Medve Mónikával. Az egész évben nagy elánnal készülő úszópalánták első versenyüket az Ibrányi Tanúszodában kezdték, ahol a hétvégén került lebonyolításra az V. Szabolcstour úszóverseny első fordulója. A megmérettetés során a 34 vásárosnaményi úszó, 23 versenyszámban, fiú és lány kategóriában csillogtatta meg ismét tudását. A csapat minden várakozást felülmúlva a csapatverseny második helyén végzett. A versenyen összesen 23 érmet szerzett a beregi együttes, melyből tizenegy arany-, öt ezüst- és hét bronzérem. A versenyszámok között egyebek mellett 25 és 50 méteres gyorsúszás, mellúszás, hátúszás, gyorsváltó, vegyesváltóban remekeltek a beregi gyerekek. A kiváló eredményeket elért szakosztály így méltán hozott fényes beregi sikereket ismételten kiváló szereplésük során. A díjakat Szurovcsák Ivett OB ezüstérmes és Bernek Péter rövid pályás világ- és Európa-bajnok, ifjúsági olimpiai bajnok magyar úszó adta át.

Hankovszkiné Medve Mónika edző: Gratulálok a gyerekeknek, nagyon kemény munkán vagyunk tól, melynek meglett az eredménye. A 23 érem is ezt bizonyítja. Külön büszke vagyok arra, hogy minden úszóm javított eddigi saját időeredményén, így a verseny összképét tekintve elégedett lehetek!

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!